Gólyabál

by teodorpolgar

Röviden leírom, aztán képek-linkek videók.

Bitangpusztulattal sem kifejezhetően jó volt! 😀 Mint a képeken is láthatjátok, maszkabál volt a koncepció; azaz ajánlott volt maszkban érkezni, de természetesen nem kötelező (az elegáns öltözékkel ellentétben). Hivatalosan 7-kor volt kapunyitás, 8-kor megnyitó és beszédek, fél9-kor gólyatánc, majd MK Brass Band (ezt előtte én sem értettem) aztán PÁRÉÉ. A valóságban ez kb. fél órát csúszott; az elején sokan beszéltek de szerencsére nem hosszan, a gólyatánc NAGYON jó volt (nem szerepeltem benne sajnos, úgyhogy nem önfény:)), ahogy az MK Brass Band is ami egy Művészeti karosokból álló fúvósegyüttes, akik nagyon hamar nagyon jó hangulatot tudnak teremteni (pláne ha a hangulat előtte oldódott egy kicsit alkoholban). A sör legalább tíz csapon, a buli meg két teremben folyt egy klasszikusabb, élő bálzenés és egy szeletelős-partizenés volt a két lehetőség. Az árak egészen rendben voltak (gólyaként a belépés természetesen ingyér, sör 400ha jól emlékszem) a termek és a folyosók pedig tele, de pont nem tömve. Szerintem nagyon jó fíling puccban kiöltözve, pláne maszkban bulizni. Saccra a nép kb. fele külföldi lehetett, őket többnyire úgy lehetett megismerni hogy nagyobb puccban voltak. 4ig tartott hivatalosan, de szerintem picit később mehettünk el; sajnos nem emlékszem pontosan. 🙂 És akkor egy kis ízelítés:

http://www.youtube.com/watch?v=2mv6p8rKnmw – MK Brass Band, élőben persze sokkal jobb volt a hangzás

http://www.youtube.com/watch?v=ACRZ9jPm4TI – gólyatánc. Sajnos nem jól látszik, de valamennyire azért igen; és respekt nekik, hogy ezt suli mellett így betanulták!!

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Aki szeretne partifotót is, itt nézegethet: http://www.partyzoo.hu/kepriport/2013-11-09-expo-center-pecs-pte-aok-etk-golyabal-depo-band-dj-dorian/390

http://www.partyzoo.hu/kepriport/2013-11-09-expo-center-pecs-pte-aok-etk-golyabal-depo-band-dj-dorian-2-resz/30